KONYA / MERAM - (Kavak) Mustafa Bağrıaçık İlkokulu

Ara

8 Aralık Cuma günü okulumuzda yapılacak olan kanpanya etkinliğine bütün halkımız davetlidir.

Nis

Okulumuzda SIFIR ATIK bilinci geliştirme amacıyla dekopaj ve eskitme teknikleri kullanılarak oluştrulan ''Anneannemin  Tabakları Dile Geldi'' Projemizin ürünleri sergilenmiştir.

Mrt

6 Şubatta meydana gelen depremdeki yaraları beraber sarmak adına kermes düzenledik.

Mrt

Okulumuzdan 3 öğrenci yarışmalara katıldı.

Haz

Satranç dersi 1.

Haz

2/A Sınıfı minik elleriyle annelerine sukulent yetiştirdi. Annelerine hediye etti.

Nis

A New Me Projemizin sergisini yaptık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 3-A Sınıf Ögretmeni Yeliz Bozkurt ve öğrencileri 19.04.2022 tarihinde gerçekleştirilen Öğrenci Webinarı ile A New Me Projesinde görev alan tüm öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Şiirler okundu, şarkılar söylendi.

Mrt

2/A Sınıfı olarak bütün yaşlılarımızı seviyoruz.

Mrt

2/A Sınıfı sınıflarında tarhana çorbası yapIP içtiler. Sıcacık çorbalarıyla hem ısındılar hem öğrendiler.

Mrt

Mustafa bagriacik İlkokulu'nda okuma bayramı etkinliği gerçekleşti. Okumayı öğrenen 1/A sınıfının minik öğrencileri okuma bayramı mutluluklarını aileleri ile birlikte paylaştı. Okuma bayramına okulun öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı. Öğrencilerin gösterileri ile başlayan okuma bayrami pasta kesimi, hediye dağıtımı ve  madalyaları takılması ile devam etti. Müzik eşliğinde balonları patlatan miniklerin sevinci gözlerinden okunuyordu.

Mrt

Jandarma trafik ekipleri tarafından okulumuzda trafik eğitimi verilmiştir. Trafik tim komutanı tarafından anasınıfı öğrencilerine yönelik verilen eğitimde temel trafik kuralları hatırlatılmış olup çocuklara boyama kitabı hediye edilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Su farkındalığı için okulumuzda tiyatro gösterisi yapıldı. Öğrencilerimize su temalı dergi ve hediyeler dağıtıldı. Konya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz.